5 dicas para valoração e gestão de resíduos em sua cozinha

A gestão de resíduos de alimentos em uma cozinha industrial pode ser fonte de economia e até mesmo lucratividade para uma empresa. Confira algumas dicas do chef Henrique Michalany! Todo grande empreendimento gera resíduos. Disso não se tem dúvidas. E para dar a melhor destinação a eles, é preciso ter um bom plano de gestão. […]

Veja Mais

How Food Waste Recovery Fills Pockets Instead of Landfills

by RP Siegel on Friday, Jun 20th, 2014 Human beings are very clever — clever enough to remake much of the world in the image of what lies in our collective imagination. We are also clever enough to forget, perhaps for generations, that we are still a part of nature. But part of our cleverness […]

Veja Mais

New York City Aims to Cut Waste 90 Percent by 2030

By NBC News – 22 de Abril 2015 The Big Apple is going to polish its act when it comes to waste. The nation’s biggest city, in a far-reaching effort to limit its impact on the environment, is set to mark Earth Day by announcing the ambitious goal of reducing its waste output by 90 percent […]

Veja Mais